Ποιες είναι οι δυνατότητες της εφαρμογής
Το Adobe Illustrator είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας μακέτας, από τις παλαιότερες της Adobe. Βασικό εργαλείο για τον γραφίστα, τον εικονογράφο, ακόμα και τον web designer, που σε συνδυασμό με το Adobe Photoshop και τις άλλες εφαρμογές της Adobe μπορεί να κάνει θαύματα.
Είναι μια εφαρμογή που "παράγει" vector (διανυσματικά) γραφικά. Μπορούμε σε σχεδιάσουμε λογότυπα και την εφαρμογή τους σε διάφορα format (κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα κλπ), να δημιουργήσουμε εικονογραφήσεις, να σχεδιάσουμε τα αναπτύγματα συσκευασιών με τα κοπτικά τους, να σχεδιάσουμε  έντυπα μεγάλης γκάμας format όπως για παράδειγμα αφίσες, brochures κ.λ.π.
Στο τέλος της εκπαίδευσης δίδεται επίσημη βεβαίωση από την Adobe.
Σε ποιους απευθύνεται
Τα εκπαιδευτικά πρoγράμματα, απευθύνονται τόσο σε μεμονωμένους επαγγελματίες (Γραφίστες, εικονογράφους  webdesigners), σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να επιμορφώσουν το προσωπικό τους, όσο και σε όποιον ενδιαφέρεται να μπει στον μαγικό κόσμο του σχεδίου.
Αφορούν:
1. Tην εκμάθηση της εφαρμογής από το βασικό επίπεδο. 
2. Tην αναβάθμιση των γνώσεων, σε πιο προχωρημένες τεχνικές και νέα χαρακτηριστικά.

Μέθοδοι εκπαίδευσης
1. Ε-learning ιδιαίτερο μέσω της πλατφόρμας zoom.
2. Ε-learning σε group 4-5 ατόμων μέσω της πλατφόρμας zoom. Υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα. Αναλυτικό πρόγραμμα στον πίνακα που ακολουθεί. Τα μαθήματα σε group για το Photoshop ξεκινούν στις 14-9
3. Στην έδρα της εταιρείας ή του ιδιώτη.
Στην περίπτωση του e-learning παρέχεται 1 ώρα δοκιμαστικά (χωρίς χρέωση) για να δείτε τον τρόπο εκπαίδευσης και να γίνει μια παρουσίαση της ύλης. 
Το e-learning ειναι σύγχρονο (δεν είναι video) είναι σε άμεση σύνδεση – αλληλεπίδραση  με τον εκπαιδευτή και γίνεται μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Ο εκπαιδευτής μοιράζει την επιφάνεια εργασίας του, δυνατότητα που έχει και ο εκπαιδευόμενος. 

Video samples
Δείτε τις Θεματολογίες

Προσφορά -20% αν συνδυαστεί με μια τουλάχιστον ακόμα εφαρμογή. Παράδειγμα Photoshop ή InDesign

Back to Top