Ποιες είναι οι δυνατότητες της εφαρμογής
Το InDesign είναι μια καθαρά σελιδοποιητική εφαρμογή με πάρα πολλές δυνατότητες. Με την μεγάλη γκάμα εργαλείων και λειτουργιών που διαθέτει, μπορούμε να σχεδιάσουμε με ακρίβεια ταχύτητα και ευελιξία, ακόμα και τα ποιο απαιτητικά project.
Με το InDesign μπορούμε να σχεδιάσουμε περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, τεχνικούς καταλόγους καθώς επίσης σχεδόν κάθε μορφής έντυπο.
To InDesign δεν περιορίζεται όμως μόνο στην έντυπη επικοινωνία, αλλά έχει εξελιχθεί και σε μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ψηφιακά βιβλία ebooks (epub), για Digital Publishing (ψηφιακά περιοδικά με πλούσιο διαδραστικό περιεχόμενο σε tablets), εξαγωγή σε Interactive pdf, ακόμα και δημιουργία βασικού animation. Στις τελευταίες εκδόσεις έχει ενσωματωθεί και η δυνατότητα "Publish on line".
Στο τέλος της εκπαίδευσης δίδεται επίσημη βεβαίωση από την Adobe.​​​​​​​
Σε ποιους απευθύνεται
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, απευθύνονται τόσο σε μεμονωμένους επαγγελματίες (Γραφίστες, σελιδοποιούς), σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να επιμορφώσουν το προσωπικό τους, όσο και σε όποιον ενδιαφέρεται να μπει στον μαγικό κόσμο του προγράμματος.  
Αφορούν:
1. Tην εκμάθηση της εφαρμογής από το βασικό επίπεδο. 
2. Tην αναβάθμιση των γνώσεων, σε πιο προχωρημένες τεχνικές και νέα χαρακτηριστικά.
Δείτε τις Θεματολογίες

Προσφορά -20% αν συνδυαστεί με μια τουλάχιστον ακόμα εφαρμογή. Παράδειγμα Photoshop ή Illustrator​​​​​​​
Back to Top