Ποιες είναι οι δυνατότητες της εφαρμογής
Το Adobe Photoshop είναι η ναυαρχίδα της Adobe. Είναι το βασικό εργαλείο για γραφίστες, εικονογράφους, φωτογράφους και web designers.
H θεμελιώδης χρήση του photoshop είναι η επεξεργασία εικόνας, μέσω της τεράστιας γκάμας εργαλείων και παλετών που διαθέτει.
Οι Τεχνικές που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος είναι πραγματικά άπειρες. Τεχνικές για σύνθεση εικόνων (μονταζ), για ρετούς, για χρωματικές και τονικές διορθώσεις και πολλά άλλα.
Βέβαια το Photoshop δεν κάνει μόνο αυτά. Τα τελευταία χρόνια διαθέτει και μια σειρά εργαλείων για την επεξεργασία video αλλά και 3D.
Στο τέλος της εκπαίδευσης δίδεται επίσημη βεβαίωση από την Adobe.​​​​​​​
Σε ποιους απευθύνεται
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, απευθύνονται τόσο σε μεμονωμένους επαγγελματίες (Γραφίστες, εικονογράφους, φωτογράφους, webdesigners), σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να επιμορφώσουν το προσωπικό τους, όσο και σε όποιον ενδιαφέρεται να μπει στον μαγικό κόσμο της επεξεργασίας εικόνας.
Αφορούν:
1. Tην εκμάθηση της εφαρμογής από το βασικό επίπεδο. 
2. Tην αναβάθμιση των γνώσεων, σε πιο προχωρημένες τεχνικές και νέα χαρακτηριστικά.

Μέθοδοι εκπαίδευσης
1. Ε-learning ιδιαίτερο μέσω της πλατφόρμας zoom.
2. Ε-learning σε group 4-5 ατόμων μέσω της πλατφόρμας zoom. Υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα. Αναλυτικό πρόγραμμα στον πίνακα που ακολουθεί. Τα μαθήματα σε group για το Photoshop ξεκινούν στις 14-9
3. Στην έδρα της εταιρείας ή του ιδιώτη.
Στην περίπτωση του e-learning παρέχεται 1 ώρα δοκιμαστικά (χωρίς χρέωση) για να δείτε τον τρόπο εκπαίδευσης και να γίνει μια παρουσίαση της ύλης. 
Το e-learning ειναι σύγχρονο (δεν είναι video) είναι σε άμεση σύνδεση – αλληλεπίδραση  με τον εκπαιδευτή και γίνεται μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Ο εκπαιδευτής μοιράζει την επιφάνεια εργασίας του, δυνατότητα που έχει και ο εκπαιδευόμενος. 

Video samples
Δείτε τις Θεματολογίες

Προσφορά -20% αν συνδυαστεί με μια τουλάχιστον ακόμα εφαρμογή. Παράδειγμα Illustrator ή InDesign

Back to Top